Streekvervoer staakt maar Stadsbuurtbus Kampen niet

Op woensdag 22 en vrijdag 24 februari 2023 staakt het streekvervoer in heel Nederland. Stadsbuurtbus Kampen staakt niet. Lijn 510 rijdt daarom gewoon volgens dienstregeling.

Informatie voor reizigers

Op woensdag 22 en vrijdag 24 februari 2023 rijden er dus (mogelijk) geen bussen in de regio van Kampen. De trein tussen Kampen en Zwolle rijdt dan ook niet. Medewerkers van die treinverbinding staken ook nog op donderdag 23 februari 2023. Reizigers kunnen op station Kampen Zuid wel gebruikmaken van de NS-treinen. De NS-treinen vallen buiten de staking. Net als de Stadsbuurtbus Kampen. Reizen kan bij de Stadsbuurtbus eenvoudig met de OV-chipkaart of door per pin een los kaartje te kopen bij de chauffeur.

Over Stadsbuurtbus Kampen

Stichting Stadsbuurtbus Kampen is begin 2022 opgericht. Onze buurtbus rijdt 6 dagen per week, 2x per uur. Op werkdagen rijden we van 6:15 tot 19:15 uur en op zaterdagen van 9:45 tot 17:45 uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid en komen hier ook weer terug. De Stadsbuurtbus rijdt via Het Onderdijks, Bovenbroek, Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en De Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Overstappen op stadsbuslijn 11 kan bij de halte polikliniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *