Reizigers kunnen vertrouwen op Stadsbuurtbus Kampen tijdens vijfdaagse staking

Van 6 tot en met 10 februari 2023 staakt het streekvervoer in heel Nederland. Dat maakten de vakbonden CNV en FNV bekend. Deze staking geldt niet voor Stadsbuurtbus Kampen. Want buurtbus lijn 510 rijdt gewoon volgens haar vertrouwde dienstregeling.

Van harte welkom

“Tijdens de staking zijn wij één van de weinige buslijnen die wel als vertrouwd rijdt. Het is voor onze reizigers van groot belang om te weten dat wij de gewone dienstregeling rijden tijdens deze staking. Ook passagiers van andere buslijnen en van de trein tussen Kampen en Zwolle zijn van harte welkom!” zegt voorzitter Roy Dekker van Stichting Stadsbuurtbus Kampen. Reizen kan bij de Stadsbuurtbus eenvoudig met de OV-chipkaart of door per pin een los kaartje te kopen.

Om 6:18 present

Reizigers kunnen op station Kampen Zuid gebruikmaken van de NS-treinen. Deze treinen vallen namelijk buiten de landelijke staking. Stadsbuslijn 11 en de trein tussen Kampen en Zwolle worden wel getroffen door de staking. “Stadsbuurtbus Kampen vindt de staking bijzonder vervelend voor alle reizigers. Gelukkig zijn onze chauffeurs, zoals altijd doordeweeks, om 6:18 present om iedereen van dienst te zijn.” sluit Dekker af.

Over Stadsbuurtbus Kampen

Stichting Stadsbuurtbus Kampen is begin 2022 opgericht. Onze buurtbus rijdt 6 dagen per week, 2x per uur. Op werkdagen rijden we van 6:15 tot 19:15 uur en op zaterdagen van 9:45 tot 17:45 uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid en komen hier ook weer terug. De Stadsbuurtbus rijdt via Het Onderdijks, Bovenbroek, Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en De Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Overstappen op stadsbuslijn 11 kan bij de halte polikliniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *